Brigitte Bardot, se shpejti 75 vjece

20/09/2009 11:15

Asnje nuk mund ta dinte se Brigitte Bardot, e lindur me 28 shtator 1934 ne nje lagje borgjeze te Parisit, ishte destinuar te behej nje prej yjeve te medhenj te historise se kinemase, seks simboli i viteve 60.

Me rastin e 70 vjetorit diva e kinemase i kerkoi ish-presidentit francez Jacque Chirac si dhurate te shpetonte kafshet e egra, me afrimin e 75 vjetorit do i kerkoje Nicolas Sarkozy te largoje kafshet nga cirqet.

Jeta dhe karriera e saj do te rishfaqen ne retrospektive ne nje eveniment te dedikuar per te ne Boulogne-Billancourt, ne periferi te Parisit, me 29 shtator.

Top Channel