Kate Moss ziliqare per kolegen Deyn

07/09/2009 10:00

Edhe vajzat me te bukura dhe me te suksesshme mund te jene ziliqare.

Kate Moss, nje nder modelet me te paguara, ka patur nje grindje banale me nje tjeter modele per nje djale. Kate eshte ziliqare pasi kolegia Agyness Deyn i ka rrembyer asaj dashurine e madhe, rockstar Pete Doherty.

“E kam inat Agyness, punon me shume se une dhe me ka rrembyer te dashurin”, mesohet te kete deklaruar Moss.

Tani edhe stilistet pengohen te punojne me Deyn, ndersa neper festa rivalet nuk duhet te jene te pranishme ne te njejten kohe.

Top Channel