Imazhe shokuese per te ndalur aksidentet

08/07/2009 10:45

Shume vdekje ne rruge? Ne Zelanden e Re eshte promovuar nje fushate shokuese; per te terhequr vemendjen e drejtuesve te makinave dhe motoreve, distrikti neozelandez i Papakura ka ideuar nje seri imazhesh gjigante njekohesisht shume impresionuese per te sensibilizuar sigurine rrugore, me qellim reduktimin e numrit te aksidenteve rrugore me pasoje vdekjen.

Nje manifest i madh, ku duket qarte pamja e nje femije, i cili kur bie shi, nis te nxjerre gjak nga syte, hundet dhe goja.

Aksidentet me te shumta rrugore ndodhin kur ka shi. Qe kur jane vene keto manifeste neper rruge jane regjistruar me pak vdekje si pasoje e aksidenteve rrugore.

Top Channel