Polonia: Perparesi misioneve ushtarake ne Kosove

18/03/2009 15:25

Ministri polak i Mbrojtjes, Bogdan Klich ka deklaruar se Kosova dhe Afganistani jane dy vende te cilave Polonia u kushton perparesi ne misionet ushtarake.

“Misionet e NATO-s ne Afganistan dhe ne Kosove jane perparesi absolute e Polonise”, ka pohuar Klich.

Ministri ka shtuar se Polonia planifikon te forcoje pranine e saj ushtarake ne Afganistan, si dhe te krijoje nje force rezerve qe te jete e gatshme te dergohet ne terren ne cdo kohe.

Top Channel