Britani, shpallet i pafajshem pas 27 vjetesh

18/03/2009 14:15

Nje shtetas britanik ka fituar lirine pas 27 vjetesh burg. Gjykata britanike e Apelit e ka shpallur te pafajshem dhe e ka liruar Sean Hodgson.

Ai ishte denuar ne vitin 1982 per vrasjen e nje vajze 22-vjecare. Pafajesia e te denuarit u vertetua vetem pas kryerjes se analizave te ADN-se.

Mungesa e nje prove te tille ne kohen e denimit te tij, i mori 27 vite jete per nje krim qe nuk e kishte kryer.

Top Channel