“Ulliri” perplas Qeverine me PS

05/02/2009 17:35

Ministri i Bujqesise, Jemin Gjana, i beri thirrje opozites qe te njohe ne detaje projektin e qeverise per kultivimin e ullirit, perpara se ta sulmoje ate.

“Ne kemi percaktuar ne programin tone kete pike, pasi nuk mund te heqim dore nga kultura industriale”, u shpreh Gjana.

Por Partia Socialiste, i rikthehet akuzave ndaj politikave te qeverise per ceshtjet e bujqesise, duke nenvizuar se prioritetet qe qeverise te vitit 2005, ne kete sektor kane mbetur ne leter.

“Objektivat, te cilat cilesohen nga kryeministri si prioritet i prioriteteve kane mbetur vetem ne leter. Nuk dime asgje cfare eshte bere me pemtarine dhe blegtorine dhe nuk e dime se cfare ka ndryshuar ne jeten e bujqve”, u shpreh nensekretari per programin ne Partine Socialste, Ervin Bushati.

Sipas tij, qeveria kalon nga nje projekt humbes tek tjetri pa mbyllur llogarite me taksapaguesit.

“Pas cdo projekti korruptiv, fshihen interesat korruptive te maxhorances”, u shpreh Bushati.

Top Channel