Robotët tani rrisin organe njerëzore
23/05/2018 10:18
Çfarë do t’i ndodhë Tokës kur Dielli të vdesë
22/05/2018 11:57
Njihuni me fqinjët!
18/05/2018 17:38
Një qytet-shtet lundrues! Projekti që do të shpëtojë njerëzimin
18/05/2018 16:57
SHBA teston me sukses topat e së ardhmes
16/05/2018 16:36
Shatërvane gjigante me ujë në Hënën e Jupiterit
15/05/2018 17:24
Gaz e pluhur! Rruga si do të shuhet Dielli ynë
14/05/2018 17:47
Drejt riprodhimit të trurit të neandërtalit
13/05/2018 17:39
Zbulohet aksidentalisht kura kundër “qerosllëkut”
09/05/2018 10:57
Në prag të vdekjes, Stephen Hawkings përforcoi teorinë e Zotit?
08/05/2018 21:52
Teoria: Alienët nuk fluturojnë dot!
08/05/2018 10:06
NASA “kryqëzon gishtat”, InSight niset drejt Marsit
05/05/2018 16:36
NASA, mision për të eksploruar brendësinë e Marsit
04/05/2018 18:00
Të zgjuar falë alienëve! Studiuesja: Jemi hibrid i tyre!
30/04/2018 17:51
Alarmi i ekspertëve: Asteroidët do të godasin Tokën. Kjo është e sigurtë!
30/04/2018 16:57
5 asteroidët kërcënojnë Tokën
29/04/2018 13:25
Ana e errët e të shkuarës së Perusë, si sakrifikoheshin fëmijët
28/04/2018 15:55
A tregon fytyra sa i pasur je? Një studim thotë po
28/04/2018 14:39
“Zona e Vdekur”, shkencëtarët lëshojnë alarmin: Po zgjerohet!
28/04/2018 13:13
2 mld yje dhe 14 mijë asteroidë të rinj, ESA ndërton katalogun e jashtëzakonshëm
27/04/2018 09:48
Andi Hoxhaj, shqiptari nderohet nga Akademia Britanike
26/04/2018 21:43