Winifer María Fernández Pérez, Volejbolliste domenikane, shenja e Bricjapit. 25 vjeç

Cili është sporti më i mirë me të cilin duhet të merreni. Sygjerimi është bërë nisur nga rezultatet që kanë dhënë ndër vite sportistët e ndryshëm nisur nga shenja e tyre e horoskopit.

Na ndiqni në foto për të mësuar më shumë për sportin e duhur të shenjës suaj.

FOTO GALERI
1/12
Dash Nga 21/03 deri në 20/04 Shenjë zjarri Planeti: Marsi, energji pozitive Të pajisur me forcë karakteri dhe energji të pakufishme, ju duhet të shtyni veten dhe të provoni kufijtë tuaj fizikë. Një tifoz i shpejtësisë, ju pëlqen që gjërat të shkojnë shpejt. Si një udhëheqës i mirë, ju jeni bërë për të menaxhuar dhe udhëhequr ekipet tuaja. Ju pëlqen të konkurroni në luftime dhe të gjitha sportet e shpejtësisë dhe zbritjes që marrin adrenalinin që rrjedh. Sportet e rekomanduara: gara makine, motocross, çiklizëm, surfing, ski, boks ose krav manga. Kapiteni i ekipit për sportet në ekip.

Top Channel