Pak para shembjes banorët e këtij pallati 5 katësh në Durrës banorët me lot në sy thonë shkaku i dëmeve duhet gjetur tek shembja e mureve për të zgjeruar dyqanet më parë.

Janë momentet e fundit dhe çdo banor përpiqet të shpëtojë ç’të mundet nga sendet e shtëpisë.

Dëmet janë konstatuar nga inxhinerët e bashkisë së Durrësit që në tërmetin e 21 shtatorit.

Top Channel