Presidenti Meta u pyet në Open se cila ishte arsyeja që ai ftoi në takim edhe fondacionin e shoqërisë së hapur SOROS, pas sulmeve të ashpra të tij ndaj SOROS-it, me deklarata publike.

“Nuk një ftesë të veçantë por ideja është që të ketë një takim me ata që kontribuuan për reformën në drejtësi. S’ka arsye pse të përjashtojmë njeri.
Unë jam president dhe ftoj të gjithë shoqërinë civile”, tha Meta.

Top Channel