Një përzierje mes Basketbollit dhe Bejzbollit; një vogëlush duket se thuajse ka shpikur një sport të ri.

Në një moment ai është parë të godasë topin me shkop nga një distancë jo e afërt madje duke u treguar i saktë pasi topi përfundoi në kosh, një gjest ky video e të cilit shumë shpejt bëri xhiron e botës.

Top Channel