Me puthje dhe përqafime është mbyllur Asambleja e Partisë Socialiste, ku ndryshimet në struktura kanë qenë të pakta dhe deri diku të pritshme. Kjo ishte mbledhja e parë e Asamblesë për socialistët, pas votimeve të 30 qershorit.

  Ndryshimet në PS/ Rama i heq Bushatit Shkodrën, Lleshaj në Lezhë. Preken edhe sekretariatet

FOTO GALERI
2/30

Top Channel