Thonë se e vërteta me raste është e çuditshme.

Dhe në fakt ashtu është, pasi teoritë e mëposhtme kanë rezultuar të vërteta.

FOTO GALERI
1/11
Merrni komplotin që rrethon "Projektin Sunshine", për shembull. Pas Hiroshimës dhe Nagasakit, qeveria e SHBA filloi një studim madhor për të matur efektet e pasojat e bërthamore në trupin e njeriut. Komploti: Qeveria po vjedh trupat e vdekur për të bërë testime radioaktive. E vërteta: Qeveria po vjedhur pjesë të trupave të vdekur. Për shkak se ata kishin nevojë për inde të reja, ata morën një rrjet të agjentëve mbarëbotëror për të gjetur foshnje dhe fëmijë të vdekur së fundmi, dhe pastaj të merrnin mostra dhe madje edhe gjymtyrë - secili i mbledhur pa njoftim ose leje nga më shumë se 1,500 familje të hidhëruara.

Top Channel