Shumë prej nesh mezi e gjejnë kohën për të bërë pak më shumë gjumë. Por a e dini se nëse flini shumë ndikon keq te ju?

Më poshtë po iu themi pse..

FOTO GALERI
1/9
Ju rrezikoheni nga sëmundjet e zemrës dhe goditjet në tru

Top Channel