10 gjërat më të çuditshme që kanë rënë ndonjëherë nga qielli

17/04/2019 21:11

Këto forma të panatyrshme të “reshjeve” i kanë habitur të gjithë.

FOTO GALERI
3/10
Iguanas. Ky fenomen shkencor mund të jetë akoma më i çuditshëm. Në Floridan jugore, cikloni brutal që goditi në dimër të vitit 2018 solli një efekt anësor: një shi me iguana. Temperaturat ranë kaq shumë saqë funksionet trupore të krijesave me gjak të ftohtë u mbyllën tërësisht dhe iu dorëzuan fenomenit natyror.

Top Channel