Në emisionin “Në Shtëpinë Tonë” do të flasim për punimet me gips, do të shohim si bëhen tavane të varur dhe ndarje muresh në mënyrë që ambienti juaj të duket sa më i bukur.

Kemi shkuar në një palestër në të cilën po punohet me gips dhe kemi biseduar me mjeshtrin Edmond Koliçi, i cili prej 20 vitesh merret me punime gipsi.+

Top Channel