Emri i Kleopatrës shtjellon një ndjenjë të pashtershme mistike. Si një nga mbretëreshat më të famshme të Egjiptit dhe figura e fundit e Ptolemeidëve, ajo është e njohur për bukurinë e saj, inteligjencën dhe aftësinë diplomatike. Por sa për vdekjen e saj, ajo mbetet ende një enigmë që përmban disa pyetje: A ishte vdekja e saj rezultat i një vetëvrasjeje të dëshiruar apo u vra?

Emri i Kleopatrës shtjellon një ndjenjë të pashtershme mistike. Si një nga mbretëreshat më të famshme të Egjiptit dhe figura e fundit e Ptolemeidëve, ajo është e njohur për bukurinë e saj, inteligjencën dhe aftësinë diplomatike.

Por sa për vdekjen e saj, ajo mbetet ende një enigmë që përmban disa pyetje: A ishte vdekja e saj rezultat i një vetëvrasjeje të dëshiruar apo u vra?

Top Channel