Rozi më në fund e mëson se ku ndodhet i biri, por nuk e priste që ai të mos ishte më i aftë ta njihte. Ajo largohet menjëherë nga Liguria, duke lënë pas identitetin e rremë. Por Luka ka ndjekur çdo gjurmë të sajën dhe I shkon pas, gati të bëjë gjithçka për t’u hakmarrë për vdekjen e shokut të tij të ngushtë.
Rozi zbulon jetën e re të djalit të saj, Leonardos, dhe e vetmja mënyrë që t’i afrohet është t’i kërkojë ndihmë një miku të vjetër nga Sicilia.

Të dielën  në Top Channel, ora 15:35

Top Channel