“Opera në Jeans” u shfaq mbrëmjen e së dielës në shëtitoren buzë detit, në Vlorë. Risia e Teatrit të Operas dhe Baletit solli një opera në skenë të hapur

Nën drejtimin e dirigjentit Edmond Doko dhe interpretimin e Vikena Kamenicës, Armaldo Kllogjërit dhe Renisa Lackajt, por edhe të gjithë trupës së operas dhe baletit, “Opera në Jeans” u ndoq nga qindra qytetarë vlonjatë dhe pushues.

“Opera në Jeans” është pjesë e aktiviteteve të TKOB në të gjithë vendin, në kuadër të sezonit turistik 2018.

Top Channel