A ishte Erdgysi afër perimetrit kur ndodhi tragjedia? Hoxha: Prova gjendet në qelizat e telefonit, pritet përgjigje nga kompanitë celulare

09/05/2024 22:54

Qelizat e telefonit do të tregojnë nëse Erdgys Arrazi ishte afër perimetrit të tragjedisë në momentin kur Alma Arrazi u vetëflijua me tre fëmijët në Lumin Buna.

Gazetarja Anila Hoxha e ftuar në enisionin Top Story në Top Channel tha se pritet përgjigje nga kompanitë celulare nëse është e vërtetë dëshmia e Erdgys Arrazit.

Gjatë dëshmisë para grupit hetimor ai tha se në momentin e tragjedisë ai ishte në një dyqan celularësh.

Hoxha: Të ndjerët kishin një qese, kishin çokollatë, patatina, shtegu i fundit, momenti i fundit i tyre, çështja është regjistruar për shkaktim vetëvrasjeje, akuzën e vrasjes ndaj tre fëmijëve, e dyshuara kryesore ka humbur jetën dhe çështja nuk mund të vijohet.

Zyrtare është që i vetmi dyshim që grupi hetimor ka që gruaja u shty drejt vetëvrajes prej dhunës psikologjike, një e dhënë kuptimplotë është që është kërkuar provë në qelizat e telefonit një nga albitë nëse ka qenë rreth perimetrit bashkëshorti duke qenë në urën e Bunës, në dëshminë e tij tha se isha në dyqanin e celularëve, që është larg vendit të ngjarjes, tregon vendndodhjen, për të provuar shkencërisht duhet përgjigje nga kompanitë celulare.

 

Top Channel