Top Story zbulon skemën sesi arabët vijnë në Shqipëri nëpërmjet krijimit të kompanive fantazëm
27/05/2020 00:06
Ekskluzive Top Story/ Në Shqipëri janë trafikuar luftëtarë të ISIS nga shtetasi Salim Al-Sheikh Yusuf
27/05/2020 00:00
Ekskluzive Top Story/ Grupi i tretë që trafikon arabë drejt Italisë e ka bazën tek ish Porcelani në Tiranë
26/05/2020 23:55
Top Story/ Si përdoren rrjetet sociale për të kërkuar klandestinë arabë, që duan të kapërcejnë kufirin për në Itali
26/05/2020 23:49
Ekskluzive Top Story/ Grupi i dytë i trafikantëve arabë në zonën e Ali Demit, paratë paguhen që në Egjipt
26/05/2020 23:46
Top Story/ Ekskluzive, me 3500 euro arabët nisen me gomone nga Shqipëria drejt Italisë
26/05/2020 23:38
Top Story/ Pamje ekskluzive, njihuni me trafikantin arab që garanton udhëtimin ilegal drejt Italisë
26/05/2020 23:34
Ekskluzive Top Story/ Zbulohet grupi i trafikantëve të arabëve, në zonën e Oxhakut në Tiranë
26/05/2020 23:30
Top Story/ Çmime jashtë logjike ka edhe në zonat e plazhit, ku një vilë shitet mbi 500 mijë euro
20/05/2020 00:10
Top Story/ Në Shqipëri ka apartamente më të shtrenjta se në Paris dhe Vjenë
20/05/2020 00:08
Top Story/ Çmimet në stratosferë, në kullat e Tiranës shitet një parkim mbi 40 mijë euro dhe një dyqan mbi 1 milion euro
20/05/2020 00:00
Top Story/ Paga mesatare është 52 mijë lekë në muaj, ndërkohë në Tiranë nuk ka apartamente me 52 mijë lekë/m2
19/05/2020 23:58
Top Story/ Përllogaritja e të ardhurave, një familje me 4 milionë lekë në muaj, nuk e blen dot një apartament në kullë
19/05/2020 23:55
Top Story/ Bankat nuk i kreditojnë qytetarët për blerë apartamente me 3-4 mijë euro/m2
19/05/2020 23:52
Top Story/ Sa janë kostot e një apartamenti në një kompleksi në periferi, apo të një kulle!
19/05/2020 23:48
Top Story/ Paradoksi, edhe sikur të paguhesh 1200 euro në muaj, në qendër nuk ke mundësi të blesh një apartament
19/05/2020 23:43
Top Story/ Cilat janë kullat dhe ndërtimet më të shtrenjta në Tiranë, që shkojnë deri në 4 mijë euro/m2
19/05/2020 23:39
Top Story/ Apartamentet në komplekset e periferisë, janë mbi çmimet e referencës nga shteti
19/05/2020 23:35