Një McLaren P1, një AMG GT4, dy makina Lë Manshi (CLK GTR dhe 911 GT1) e shumë mrekulli të tjera.

Këto të sheh syri në një grumbullim pronarësh të supermakinave, të cilët u takuan në “Goodwood Motor Circuit”.

Rrethi i Pronarëve të Supermakinave është krijuar 4 vite më parë nga vëllezërit zviceranë Florian dhe Stefan Lemberger. Ata e kanë krijuar këtë klub ekskluziv për të gjithë ata që blejnë supermakina dhe nuk dinë pastaj se çfarë të bëjnë me to.

Duke qenë anëtarë të rrethit, ata mund të realizojnë disa xhiro nëpër pista të ndryshme. Makinat janë të mira, por performanca e pilotëve është e dobët.

Paratë nuk blejnë dot edhe talentin…

FOTO GALERI
1/19
Këtë pamje të sheh syri në një grumbullim pronarësh të supermakinave

Top Channel