Në vitin 1998, Aston Martin nxori në treg makinën V8 Vantage V600, versioni më radikal i Vantage deri atëherë.

20 vite më vonë, marka britanike i bën homazh atij modeli me një edicion të limituar, që do të ketë të disponueshme vetëm 14 makina (7 të hapura dhe 7 normale).

Klientët e interesuar do të mund ta blejnë duke nisur nga vjeshta e këtij viti.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel