Peru, shembet ura, viktima

14/04/2009 01:45

Nente persona kane humbur jeten dhe 33 te tjere jane plagosur si pasoje e shembjes se nje ure te varur mbi nje lume ne provincen e Parinacochas, ne Peru.

Shtate studente dhe dy mesues ishin duke u kthyer nga shkolla per ne shtepi.

Nderkohe 13 persona kane humbur jeten ne provincen e Retmasit, ne veri te vendit, si pasoje e permbytjeve te shkaktuara nga koha e keqe.

Uji ka permbytur disa shtepi, duke zene banoret ne befasi ne kohen e gjumit.

Top Channel