Meri Shehu ka lëshuar disa batuta mbrëmjen e sotme në Top Arena. Ajo u shpreh se ka gjetur dashurinë e jetës, e cila ishte vetëm një shaka e saja me Kostën.

Meri: Kam pasur një ditë që as unë s’do e mendoja që ishte kaq e mirë. Sot është hëna e re në gaforre. Mesa duket mua më kapi mirë.

Kosta: Kemi dhe lajm. Ta them unë lajmin?

Meri: Bëra shaka unë me Kostën. Më tha pse je kaq e gëzuar. I thashë që përfundimisht kam gjetur dashurinë e jetës time. Vetëm gallatë.

Top Channel