“Top Arena” diskutoi në lidhje me lojtarët e kombëtares dhe prezencën e tyre në Euro2024.

I ftuar ishte edhe fizioterapisti i lojtarëve Ilvi Begolli, i cili zbuloi më tepër detaje rreth rrugëtimit.

Pas pyetjes së moderatores Alesia Bami në lidhje me marrëdhëniet intime përpara ndeshjeve, ai tha se nuk u lejohet futbollistëve.

Alesia Bami: A është e vërtetë që nuk ju lejohet lojtarëve të kombëtares të kryejnë marrëdhënie seksuale përpara një ndeshjeje?

Fizioterapisti: Po kjo është e vërtetë.

Top Channel