Një bombul gazi ka shpërthyer në lagjen “Xhabije” duke alarmuar banoret dhe policine e Shkodrës. Në vendin e ngjarjes kanë mberritur menjeherë forcat zjarrëfikese.

Dyshohet se një person ka qenë duke izoluar tarracen e shtepisë së tij me zift dhe ka perdorur bombulen e gazit për të bërë shkrirjen. Nga temperaturat shume të larta, bombula  dyshohet se ka pesuar defekt. Fatmiresisht nuk ka persona të lenduar.

 

Top Channel