Reforma në sistemin e inspektimeve/ Kryeinspektori Shkëlqim Hajdari shpjegon detajet e projektligjit të ri

21/06/2024 16:34

Abuzimi i me produktet, mallrat dhe shërbimet qe merr konsumatori shqiptar do të marrin fund.

Një reformë e nisur në sistemin inspektimit dhe një ligj i ri mbi inspektimin që pritet të miratohet do të kalojë në sitë çdo abuzim madje edhe ndër radhët e inspektuesve..

Askush nuk mund të korruptojë më në inspektorin kundrejt lejimit për të abuzuar pasi sipas Hajdarit procedura që do të ndiqet ndaj subjekteve nuk lë shteg për të manipuluar.

Projektligji i cili synon forcimin e sistemit të inspektimit, mbrojtjen e interesit të qytetarëve rritjen e llogaridhënës duke respektuar të drejtat e subjekteve u diskutua me sipërmarrës dhe përfaqësues të dhomave të tregtisë së Shqipërisë e Kosovës.

Top Channel