Influenceri i njohur i “YouTube”, Ishowspeed ka mbërritur në Tiranë, duke marrë menjëherë vëmendjen e shumë të rinjve, të cilët vraponin pas tij për të bërë foto dhe video.

Gjatë transmetimit të tij live, ai gjithashtu u ftua dhe në Kryeministri, aty ku u takua me Edi Ramën.

Gjatë një bisede me kryeministrin e Shqipërisë, Speed mori dhuratë librin e Ramës me autografin e tij, teksa më pas ai pa dhe pjesë të tjera të Kryeministrisë, duke shkëmbyer të dy batuta me njëri-tjetrin. Ai gjithashtu i kërkoi Edi Ramës që të pikturonte në zyrën e tij yllin e futbollit, Cristiano Ronaldo.

Momenti i takimit të Ishowspeed me Edi Ramën: 1:25:55-1:37:51

Top Channel