Pas një rrugëtimi me plot emocione, të papritura, debate dhe ndodhi, dy banorë janë shpallur finalistë, por 4 të tjerë presin të mësojnë nëse do kenë mundësi të garojnë për çmimin e madh deri në fund.

Egla, Heidi, Meritoni apo Françeska, cili prej tyre do tw qëndrojë në shtëpi deri më 25 maj? A do të jenë 4, 5 apo 6 finalistë?

Për të gjitha përgjigjet, ndiqni spektaklin e sotëm në transmetimet e Top Channel, në dy kanalet e dedikuara të DigitAlb, “Big Brother VIP 1 dhe “Big Brother VIP 2 si dhe në kanalin e Youtube.

Top Channel