Reshjet dëborës kanë filluar dhe në qytetin e Bulqizës.

Qyteti është gdhirë nga reshjet e shiut, por mesa duket këto të fundit i kanë lënë vendin borës.

Reshjet e borës janë shoqëruar edhe me ulje temperaturash dhe vazhdon të bjerë si në zonat malore po ashtu edhe në qytet brenda.

Top Channel