Gjatë linjës së jetës të treguar në Big Brother, Liam u shpreh se e ka pasur gjithmonë ëndërr të shkonte në një festë ‘techno’ me prindërit e tij.

Big Brother i plotësoi atij ëndrrën sonte, dhe surpriza ishte emocionuese.

“Do kesh mundësinë të mundosh ti gjesh në një festë teknoje që zhvillohet aty afër shtëpisë së Big Brother. Ata janë në turmë, zëre se keni shkuar te një diskotekë të famshme”-tha Ledjon Liço.

“Liam është special fare. Ne flasim me televizorin tani. Kam rënë 5 kg për një muaj, por prap jam shumë mirë. Jemi jashtëzakonisht të kënaqur nga Liam është i veçantë. Duam ta shikojmë me një fëmijë”-tha nëna e Liam.

Top Channel