Blegtorët protestojnë në Lushnjë/ Derdhet në rrugë autoboti me qumësht

08/04/2024 12:52

Dhjetëra fermerë dhe blegtorë po protestojnë këtë të hënë në Lushnjë në Rrethrrotullimin e Savrës.

Në shenjë proteste fermerët derdhen një autobot me qumësht i cili sipas tyre është qumështi i bllokuar nga shitja.

Top Channel