Prej më shumë se tre orësh dhjetëra makina kanë ngelur të bllokuara në segmentin Shkallë e Tujanit-Qafë Murriz.

Shkak i bllokimit të mjeteve ka qenë rrëshqitja e inerteve në rrugë duke rrezikuar edhe jetën e drejtueseve të automjeteve dhe pasagjerëve që udhëtojnë në këtë segment rruge.

Aktualisht në pjesën ku ka patur rrëshqitje të inerteve, kalimi bëhet vetëm në një sens rrugës.

Ndërkohë po punohet për hapjen e rrugës!

Top Channel