Egla i ka hapur frontet e luftës thuajse me gjithë banorët në shtëpinë e Big Brother VIP, së fundmi edhe me Albin.

Ajo e akuzoi koreografin se po afrohet me Ledjonën për një cigare, ndërsa Albi tha se nuk ka pse e gjykon pasi edhe ajo është afruar me Julin, pavarësisht debateve të shumta.

Egla: Për i cigare bën burri kështu, burri sa një lopë

Albi: Pse për aleancë jam unë, po bëj lojën e Julit? Siç po shkon ti pas Romoes

Egla: Jena siç kemi qen jashtë.

Albi: Njësoj si me Ilnisën, ça su thatë ça su bëtë dhe u shtrive si sardele.

Egla: Jam kurioze për dashurinë e ty. Me Julin s’kam më punë se më tha një gjë të rëndë. Ty të them qërohu

Albi: S’më thua qërohu ti

Egla: Më merr mua karrigen për Ledjonën. Mua karrigia mu tha nga Sara. Je shpirtmirë ti, për mua s’je asgjë. Je thjesht Albi që po pres të fillosh lojën meqë të dëgjova në prime

Albi: Mos e prit fare dhe promovoje që do dal fishek nesër. Të jesh e sigurt që nuk do dal

Egla: Këtë uroj. Mos shko te era që fryn

Albi: Nuk fryj nga era unë.

Egla: Për një cigare po shkon nga pas

Albi: Je degjeneruar me Julin dhe prap, ça nuk i the… pse më gjykon mua

Egla: Mendova se kishte një gram qytetari

Top Channel