Pyetjes së Big Brother se ‘kush mendoni se ka më shumë gjasa për të bërë seks në “Big Brother”’,  Sara i është përgjigjur duke thënë emrin e Ilnisës.

Sara tha se Ilnisa është personi i parë që është futur në krevatin e dikujt, dhe citoi banorët e tjerë se ‘mund të bëj seks qoftë edhe për të shkuar në finale’.

Person i parë i cili është futur në krevatin e dikujt duke mos pyetur për situatën jashtë dhe sesi po dukej jashtë, që është aluduar edhe nga banorët e tjerë që mund të bëj seks qoftë edhe për të shkuar në finale mendoj se është Ilnisa. Ndërsa dashuri mendoj se mund të jemi unë dhe Bardhi”-tha Sara.

Me të njëjtë monedhë iu përgjigj edhe Ilnisa.

“Unë mendoj Sarën dhe Bardhin duke parë se Sara nuk do i rezistojë dot dhe do të arrijë kënaqësitë e saj”, tha Ilnisa.

Top Channel