Një çift Francez kanë humbur kontaktet në zonën midis Karaburunit dhe Llogorasë.

Çifti ishte nisur sot në mëngjes, por gjatë mbrëmjes së sotme kanë humbur rrugën.

Dy punonjës së Zonave te Mbrojtura që njohin terrenin si dhe një punonjës i policisë se postës se Orikumit janë duke shkuar për te kërkuar çiftin Francez.

Nuk është e para herë që turist të huaj humbin rrugën nëpër pyllin e Llogorasë apo dhe në gadishullin e Karaburunit, ku për te gjetur këta turist angazhohen forca policore për dhe banorë apo specialistë të ADZM.

Top Channel