Shëndeti i Wandas kushtëzon të ardhmen e Icardit, ja plani i argjentinasit

21/07/2023 21:29

E ardhmja e Mauro Icardit dukej se do të ishte në Turqi, ku sezonin e kaluar pati një sezon të mirë me Galatasaray-n.

Marrëveshja ishte afër, por gjendja shëndetësore e bashkëshortes së tij ka ndërprerë çdo operacion në pritje të informacioneve të mëtejshme.

Wanda Nara bëri një postim ku zbuloi se ajo i ishte nënshtruar disa testeve mjekësore dhe rezultatet nuk ishin pozitive.

Modelja dhe prezantuesja do të ketë një konsultë të re dhe është në pritje të një trajtimi të mundshëm që mund të kryejë.

Përballë kësaj situate, Icardi dëshiron të firmosë me gjigantët turq, por me kushtin që për gjashtë muaj të huazohet në Argjentinë, për t’i qëndruar pranë partneres.

Wanda Nara bëri një postim pak ditë më parë, duke zbuluar se u ishte nënshtruar disa testeve mjekësore dhe rezultatet nuk ishin pozitive.

Modelja dhe prezantuesja do të ketë një konsultë të re dhe është në pritje të një trajtimi të mundshëm që mund të kryejë.

Spas zërave që vijnë nga Argjentina, Newells është një nga alternativat e mundshme për Icardin.

Për momentin, si Icardi ashtu edhe Wanda janë në pritje të rezultateve të reja për të marrë një vendim për të ardhmen e tyre.

Top Channel