Ka nisur në Shkodër një aksion për lirimin e hapësirave publike.

Pas paralajmërimit nga bashkia Shkodër për qytetarët për të liruar hapësirat e zëna në mënyrë të paligjshme dhe afatit 5 ditor tashmë, ka nisur puna për lirimin e rrugëve dhe trotuareve nga çdo objekt i paligjshëm.

Ky aksion do vijojë në gjithë qytetin deri në lirimin e plotë të hapësirave publike.

Top Channel