Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani në Ditën e Refugjatëve, ka kujtuar sakrificën dhe vuajtjen e pamasë të refugjatëve në mbarë botën.

Osmani ka shkuar në Twitter se gjatë luftës në Kosovë, më shumë se gjysma e popullsisë sonë u bënë refugjatë si rezultat i gjenocidit të Millosheviqit.

“Sot ne vazhdojmë të përforcojmë zërat e refugjatëve dhe mbrojmë të drejtat e tyre”, ka shkruar ajo.

Top Channel