Mjegulla ka pushtuar Qafën e Llogorasë këtë të shtunë.

Shikueshmëria për drejtuesit e automjeteve është shumë e kufizuar, ndërsa bëhet apel që të kenë kujdes gjatë qarkullimit.

Moti me shi dhe erë ka përfshirë sot qytetin e Vlorës, ndërsa është pezulluar lundrimi për mjetet e vogla dhe anijet e peshkimit që operojnë jashtë gjirit të Vlorës.

Top Channel