Një mesazh i ardhur nga një ndjekës që mund të jetë Butrint Imeri ka sjellë shtangien e të gjithë banorëve në Big Brother VIP.

Mesazhi në “Big Love” i është drejtuar Jorit dhe përmban vetëm inicialet e para të emrit të këngëtarit si dhe mbiemrin e tij.

“Një bukuroshe si ti, mirë se të vish në Kosovë!”- shkruhet në mesazhin që mban dërguesin: B…. Imeri KS.

Jori është çuditur nga mesazhi, ndërsa Kiara dhe Luizi janë parë të buzëqeshur.

Kujtojmë se Jori më parë ka tentuar të ngacmojë Luizin duke kërkuar të vendoset gjatë qëndrimit në dhomën e ndenjes kënga e Butrintit.

Kiara e ka përmendur disa herë këngëtarin brenda shtëpisë, duke thënë se është histori e kaluar që ka ndodhur në një kohë kur ata ishin të vegjël.

Top Channel