Vëllai i Madh u dha banorëve sfidën e litarit për të  përcaktuar buxhetin.

Grupi fitues ishte grupi Ii dytë me lojtarë Sabianin, Kiarën, Kristin, Keisni, Nitën, Antonetën, Armaldon dhe Qetsorin.

Ata do të ketë 100% të buxhetit, ndërsa grupi humbës do të ketë 0% të buxhetit.

Grupi humbës janë Elvisi, Shpati, Jori, Dea Mishel, Fotini, Olta dhe Luizi.

Buxheti për ta do të jetë personal, ndaj banorët e grupit fitues do të jenë të lirë nëse duan të ndajnë ushqim ose cigare me banorët e grupit humbës

Top Channel