Jude është 11 vjeç dhe autik dhe mund të jetë thjesht Mozarti i ardhshëm.

“U kurrë nuk ndalova, tre orë në javë”, tha Jude.

Një ditë ai u ul në pianon elektrike të familjes së tij dhe filloi të luajë.

Tani Jude mund të dëgjojë një këngë dhe mund ta luajë atë me piano menjëherë.

“Isha i frymëzuar. Isha i frymëzuar nga Zoti”, shprehu ai.

Talenti i Judes u raportua nga një media lokale në shtetit të Kolorados. Kjo tërhoqi vëmendjen e  një mësuesi pianoje, Bill Magnusson, i cili tha se Jude ka talentin e nivelit të Mozartit.

I inspirtuar nga aftësia e tij për të luajtur piano, ai i dhuroi 11-vjeçarit një piano të madhe.

“Kjo erdhi nga një njeri tërësisht i panjohur, që kurrë nuk kemi ditur për të, ai thjesht vendosi të na ndihmojë. Është e mrekullueshme”, tha babi i djaloshit.

Tani Jude luan me pianon e tij çdo ditë dhe po mëson akoma më shumë.

Top Channel