Genta Popa, spikerja ikonë e Top Channel rrëmben çmimin “Spikerja e vitit 2022” akorduar nga gazeta “Koha Jonë” sipas traditës disa vjeçare të saj.

Lexuesit e “Koha Jonë” dhe bordi vlerësuan figurën dhe modelin e Genta Popës në ekran.

Genta Popa falenderoi familjen e madhe të Top Channel e cila e ka mbështetur në rrugëtimin e saj, ndërsa kujtoi figura ikonë të televizionit shqiptar të cilat meritojnë respektin dhe mirënjohjen e pasardhësve në televizion.

Top Channel