Ftesë në 5/ Çfarë hante Nexhmije Hoxha në burg? Ish-gardiania: Më vinte gjynah

15/12/2022 17:11

Sot në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon ishte e ftuar Vera, një zonjë 50 vjeçare që ka arritur të bëjë realitet ëndrrën e saj në këtë moshë.

Në një lidhje live nga Londra, ajo kujtoi kohët e adoleshencës në Shqipëri kur i ishte dashur të punonte në bujqësi që 14 vjeç.

Më pas kishte punuar si gardiane në burg, aty ku kujtoi një sekuencë me Nexhmije Hoxhën.

“Ajo ishte në moshë dhe më vinte keq. Çdo ditë pinte vetëm çaj me djathë dhe biskota”, tregoi ndër të tjera Vera.

Sot Vera punon në kuzhinë në Londër, aty ku ia merr këngës bashkë me kolegët e huaj që kanë mësuar të flasin shqip e të bëjnë shqiponjën me duar.

Top Channel