Spektakli më i dashur i humorit në Shqipëri, Portokalli nis pas pak në ekranin e Top Channel.

Si çdo të diel, edhe kjo mbrëmje do të jetë e mbushur me skeçe të reja, të ftuar specialë, muzikë dhe performancën e mrekullueshme të trupës së baletit.

Trupa e mrekullueshme e aktorëve sjell në ekranet e publikut një pjesë të realitetit shqiptar në një mënyrë të veçantë me ndërthurje të ironisë dhe sarkazmës për ta mbushur të dielën me të qeshura.

Për të parë Portokallinë live biletat i gjeni tek studiot e Top Channel në Arena Center si dhe tek studiot e Top Channel në Kashar.

Për rezervime mund të telefononi në nr. 04 225 3177.

Top Channel