Bombardime të vazhdueshme, evakuohen pacientët e spitaleve të Khersonit

25/11/2022 16:56

Pacientët që po trajtohen në spitalet e Khersonit rajonal po evakuohen për shkak të granatimeve të vazhdueshme ruse.

Guvernatori rajonal Yaroslav Yanushevych tregoi për situatën e vazhdueshme për shkak të granatimeve dhe rrezikut që mund të vijë.

Fëmijët që trajtohen në Spitalin Klinik Rajonal Kherson janë dërguar në perëndim në Mykolaiv dhe pacientët në Spitalin Psikiatrik Rajonal Kherson janë dërguar në Odesa.

 

 

Top Channel