Supersfida e javës, Guardiola: Liverpool gjithmonë do jetë rivali ynë më i fortë

14/10/2022 18:48

Për Pep Guardiolën, Liverpool ka qenë dhe gjithmonë do të mbetet rivali më i madh i Manchester City-t.

“Liverpool ka qenë gjithmonë dhe do të mbetet gjithmonë rivali më i madh i Manchester City-t. Ndeshja do të vendoset nga ajo që do të ndodhë në fushë, jo nga fakti se ne jemi përpara ose prapa në renditje. Është një lojë e vështirë. Unë i di cilësitë që ata kanë dhe ata i dinë cilësitë që ne kemi.”-deklaroi Guardiola./ Super Sport

Top Channel