Krijesat e detit në gjirin e Vlorë kanë surprizuar disa turistë që po ktheheshin me gomone nga ishulli i Sazanit.

Delfinët kanë dhuruar spektakël përpara tyre. Një familje delfinësh, që po lundronte njëkohësisht me gomonen ka kërcyer pak metra më larg.

Pasagjerët në varkë, mes tyre dhe të huaj, mahniten nga lëvizjet e tyre, që ia bënë dhe më të veçantë pushimet në jug të vendit.

Top Channel